Loading Downloads
25Episodes
Business

Rachel Levi is al jaren gefascineerd (zeg maar gerust gefrustreerd) door de taaie, bureaucratische cultuur in organisaties. We creëren een systeem van regels en protocollen en verliezen onze creativiteit. Tijd om Chaos in die Orde te brengen. Maar hoe? Volg Rachel in haar zoektocht.

October 23, 2020

Aflevering 15. Kantoorleven door de ogen van een kunstenaar. Met Daniëlle Davidson.

"Als je creativiteit zich alleen maar mag afspelen in je computer, ben je heel beperkt".

De zoektocht van Rachel naar een creatiever en innovatiever werkklimaat, brengt haar in deze aflevering in een rommelig atelier. 

Als kunstenaar is Daniëlle Davidson iedere dag op zoek naar een ingang om haar creativiteit aan te zetten. De ene periode komt er meer uit haar handen dan de andere. Ze is zich heel bewust van de condities die ze nodig heeft om tot creativiteit te komen.
In ons gesprek zoeken we uit hoe deze condities ook in een 'kantoorbaan' (of anno 2020 thuis-achter-je-computer-baan) toepasselijk zijn.

Luister en leer hoe de kunstenaar in jezelf je kan helpen om creatiever te zijn in je niet creatieve werkomgeving.

LUISTER DE AFLEVERING MET EXTRA FOCUS: Gebruik het visuele werkboekje om inspiratie direct vast te leggen en acties te bepalen. Je download het kosteloos hier.

Er is ook een gratis e-book beschikbaar waarin je 10 manieren krijgt aangereikt om zelf meer Chaos in de Orde te brengen. Dat e-book download je hier. 

Deze podcast wordt je aangeboden door Huis van Verbeelding: hét bedrijf voor zakelijke creativiteit.

More episodes

Load more

Podbean App

Play this podcast on Podbean App