Loading Downloads
33Episodes
Business

Rachel Levi is al jaren gefascineerd (zeg maar gerust gefrustreerd) door de taaie, bureaucratische cultuur in organisaties. We creëren een systeem van regels en protocollen en verliezen onze creativiteit. Tijd om Chaos in die Orde te brengen. Maar hoe? Volg Rachel in haar zoektocht.

November 20, 2020

Aflevering 17. Hoe een paradijsvogel haar kleur verliest (winterstop special)

Wat? Een winterstop???

Ja.

Rachel gebruikt de komende tijd om toffe nieuwe mensen te scouten, die ons verder kunnen helpen om creativiteit terug te vinden en onze innovatiekracht nieuw leven inblazen.

Heb jij een goed idee? Mail dan naar podcast@chaosindeorde.nl

Deze aflevering is een special. De meest persoonlijke aflevering tot nu toe. Rachel deelt audiomateriaal dat nog nooit eerder is uitgezonden en reflecteert op de afgelopen maanden. Want die waren dynamisch en uitdagend. En daar zijn veel lessen uit te halen.

Reflecteer je mee?

Je wordt na de winterstop vanzelf op de hoogte gebracht van de nieuwe uitzending, als je geabonneerd bent op deze podcast. Doen dus.

En...

Om je te helpen meer Chaos in de Orde te brengen kun je gratis het e-book CHAOS-10 manieren om patronen te doorbreken downloaden. Je vindt het op www.chaosindeorde.nl/podcast 

Deze podcast wordt je aangeboden door Huis van Verbeelding, hét bedrijf voor zakelijke creativiteit.
www.huisvanverbeelding.nl 

More episodes

Load more

Podbean App

Play this podcast on Podbean App