Loading Downloads
47Episodes
Business

Rachel Levi is al jaren gefascineerd (zeg maar gerust gefrustreerd) door de taaie, bureaucratische cultuur in organisaties. We creëren een systeem van regels en protocollen en verliezen onze creativiteit. Tijd om Chaos in die Orde te brengen. Maar hoe? Volg Rachel in haar zoektocht.

January 29, 2021

Aflevering 19. Hoe een kruisbestuiving tussen twee interesses leidt tot innovatie. Met Peter de Kock.

[nieuw! Download werkboek per aflevering --> zie verderop]

Dankzij één van de vaste fans van deze show: Pauline le Rutte, kwam ik op het spoor van Peter de Kock. Peter heeft iets heel bijzonders gedaan in zijn werk. Hij heeft twee werelden, twee interessegebieden met elkaar verbonden. Die van verhalen vertellen als documentairemaker en die van terrorismebestrijding in politiewerk.

En dóór die kruisbestuiving kwam innovatie tot stand. 

Ze zeggen weleens: creativity is connecting the dots. 
Peter heeft dit in praktijk gebracht en wordt nu wereldwijd gevraagd om zijn innovatieve werk te delen met veiligheidsdiensten.

LUISTER DEZE AFLEVERING MET EXTRA FOCUS: Gebruik het visuele werkboekje om inspiratie vast te leggen en acties te bepalen. Download de PDF kosteloos hier.

Laat je na afloop even weten wat je vond? Dat kan in je podcastapp, of via Instagram: @rachellevi.nl 

Om je te helpen meer Chaos in de Orde te brengen kun je gratis het e-book CHAOS - 10 manieren om patronen te doorbreken downloaden. Je vindt het op www.chaosindeorde.nl/podcast 

Deze podcast wordt je aangeboden door Huis van Verbeelding, hét bedrijf voor zakelijke creativiteit.
www.huisvanverbeelding.nl 

More episodes

Load more

Podbean App

Play this podcast on Podbean App