Loading Downloads
25Episodes
Business

Rachel Levi is al jaren gefascineerd (zeg maar gerust gefrustreerd) door de taaie, bureaucratische cultuur in organisaties. We creëren een systeem van regels en protocollen en verliezen onze creativiteit. Tijd om Chaos in die Orde te brengen. Maar hoe? Volg Rachel in haar zoektocht.

February 12, 2021

Aflevering 20. Flow: hoe kom én hoe blijf je erin? Met Rachel Gasper-Rothengatter

Om vaker creatief te kunnen zijn, ook in je werk, is het natuurlijk belangrijk dat jij voor jezelf de omstandigheden creëert waarbinnen jij je creatief voelt. In zo’n heerlijke flow.

In deze aflevering krijg ik hulp van flow expert Rachel Gasper-Rothengatter. Het is haar missie geworden om te onderzoeken hoe we in flow komen én hoe we kunnen zorgen dat we daar zo vaak en lang mogelijk in kunnen blijven.

Eigenlijk haalt ze de zweem van magie die hangt rond Flow weg. En maakt het voor iedereen praktisch en begrijpelijk. Na deze aflevering weet je precies aan welke knoppen jezelf kunt draaien, als je veel vaker flow wilt ervaren in je leven. En daarmee ook in je werk.

Laat je na afloop even weten wat je vond? Dat kan in je podcastapp, of via Instagram: @rachellevi.nl 

Om je te helpen meer Chaos in de Orde te brengen kun je gratis het e-book CHAOS - 10 manieren om patronen te doorbreken downloaden. Je vindt het op www.chaosindeorde.nl/podcast 

Deze podcast wordt je aangeboden door Huis van Verbeelding, hét bedrijf voor zakelijke creativiteit.
www.huisvanverbeelding.nl 

More episodes

Load more

Podbean App

Play this podcast on Podbean App