Loading Downloads
47Episodes
Business

Rachel Levi is al jaren gefascineerd (zeg maar gerust gefrustreerd) door de taaie, bureaucratische cultuur in organisaties. We creëren een systeem van regels en protocollen en verliezen onze creativiteit. Tijd om Chaos in die Orde te brengen. Maar hoe? Volg Rachel in haar zoektocht.

October 1, 2021

Aflevering 33. Hoe doe je dat, je speelruimte vergroten? Met Marijne Vos en Ben Kuiken.

'Bij ons kan dat niet’

 

‘Ik krijg geen ruimte’

 

‘Ik zie niet hoe ik in MIJN functie creatiever kan zijn’.

 

“Ik ben al blij als ik mijn gewone werk gedaan krijg, ik heb echt geen tijd om daarnaast nog iets nieuws uit te proberen”.

 

Misschien heb je na eerder afleveringen gedacht: Het klinkt allemaal heerlijk. Natuurlijk zou ik creatiever willen zijn. Of meer willen spelen in mijn werk. Maar in praktijk is dat makkelijker gezegd dan gedaan.

 

En toch kan het. Ook al zie je nu misschien nog niet hoe. Gelukkig worden we in deze aflevering geholpen door twee professionele speeladviseurs. Marijne Vos en Ben Kuiken. Marijne is organisatieadviseur en workshop facilitator, Ben is schrijver en organisatiefilosoof. En samen maakten ze een geweldig boek: het grote fröbelboek voor adviseurs, waarmee ze je laten ervaren hoe je in zakelijke context toch lekker kunt spelen. 

More episodes

Load more

Podbean App

Play this podcast on Podbean App