Loading Downloads
47Episodes
Business

Rachel Levi is al jaren gefascineerd (zeg maar gerust gefrustreerd) door de taaie, bureaucratische cultuur in organisaties. We creëren een systeem van regels en protocollen en verliezen onze creativiteit. Tijd om Chaos in die Orde te brengen. Maar hoe? Volg Rachel in haar zoektocht.

November 12, 2021

Aflevering 36. Creatief zijn op afstand: het kan wél. Met Esther van der Storm.

Weet je nog, vorig jaar? Na de beruchte persconferentie waarin werd aangekondigd dat we thuis moesten werken?

 

De eerste weken leek er sprake van een enorme innovatie-impuls. Met man en macht werd gewerkt om thuiswerken mogelijk te maken.

Maar toen die basis goed op orde was en in korte tijd alle organisaties zo’n beetje de omslag hadden gemaakt naar het werken op afstand, bleef het ineens akelig stil. De innovatie impuls kwam net zo stel tot stilstand als die was ontstaan.

 

Maar niet bij Esther van der Storm.

 

Esther nam geen genoegen met de mogelijkheid tot thuiswerken. Ze werkt aan creativiteit in organisaties. En dan kon het  toch niet zo zijn dat die creativiteit voor onbepaalde tijd de ijskast in moest?

 

Het was een feestje om te zien hoe Esther in korte tijd creativiteit in het hybride werken wist te brengen. In deze aflevering zoeken we naar de mogelijkheden en uitdagingen om dat nu en in de toekomst te blijven doen.

 

More episodes

Load more

Podbean App

Play this podcast on Podbean App