Loading Downloads
33Episodes
Business

Rachel Levi is al jaren gefascineerd (zeg maar gerust gefrustreerd) door de taaie, bureaucratische cultuur in organisaties. We creëren een systeem van regels en protocollen en verliezen onze creativiteit. Tijd om Chaos in die Orde te brengen. Maar hoe? Volg Rachel in haar zoektocht.

May 15, 2020

Aflevering 4. Falen en verwonderen met Saakje Bakker

Wow! Wat tof dat je Chaos in de Orde hebt gevonden. In het eerste weekend werd de podcast al meer dan 1000 keer gedownload. Dat is geweldig! 

Maak vooral je collega's, vrienden en ouders (als ze nog werken) attent op deze zoektocht. Het wordt gewaardeerd, echt. En óók als je na het luisteren een reactie achterlaat. In je podcastapp of via podcast@chaosindeorde.nl

De zoektocht naar creativiteit en innovatie bracht me bij Saakje Bakker. Ze is faalkundige en professioneel verwonderaar. Staat onze drang om te presteren, om fouten te voorkomen ons in de weg om creatief te zijn? 

inspiratie direct vast te leggen en acties te bepalen. Je download het kosteloos hier.

Er is ook een gratis e-book beschikbaar waarin je 10 manieren krijgt aangereikt om zelf meer Chaos in de Orde te brengen. Dat e-book download je hier. 

Deze podcast wordt je aangeboden door Huis van Verbeelding: hét bedrijf voor zakelijke creativiteit.

www.huisvanverbeelding.nl 

More episodes

Load more

Podbean App

Play this podcast on Podbean App