Loading Downloads
50Episodes
Business

Rachel Levi is al jaren gefascineerd (zeg maar gerust gefrustreerd) door de taaie, bureaucratische cultuur in organisaties. We creëren een systeem van regels en protocollen en verliezen onze creativiteit. Tijd om Chaos in die Orde te brengen. Maar hoe? Volg Rachel in haar zoektocht.

March 4, 2022

Aflevering 44. Heeft gelukkig zijn in je werk invloed op creativiteit? Met Merijn Ruis.

Steeds meer mensen zoeken naar werkgeluk. Een gelukkig leven en zingeving vinden is in de loop der jaren steeds belangrijker geworden. Niet verwonderlijk dat de generatie milennials (en later)een cultuuromslag wil zien. Steeds meer werknemers zijn bereid om niet te wachten tot er in de organisatie iets veranderd, maar zelf alvast het goede voorbeeld te geven.

Er is een omslag gaande, waarin speelsheid, creativiteit en werkgeluk steeds meer ruimte en aandacht krijgen. Is geluk uiteindelijk niet wat we allemaal nastreven? Is dit zoeken naar creativiteit en speelsheid uiteindelijk niet gewoon een zoektocht naar meer werkgeluk? Of meer levensvreugd?

In deze aflevering hoor je Merijn Ruis. Merijn is spreker, toegepast psycholoog en bovenal ervaringsdeskundige in gelukkig leven.

We spreken over geluk en aan het einde van de aflevering geeft Merijn een mini-workshop ‘geluk’.

More episodes

Load more

Podbean App

Play this podcast on Podbean App